Abonneren

Bk-informatie is een vakblad voor beeldend kunstenaars.

U geeft zich op als abonnee door het invullen van onderstaand formulier en het storten van het abonnementensgeld op rekening van BK-informatie, o.v.v. ‘nieuwe abonnee’ of het machtigen van BK-informatie voor het afschrijven van het abonnementsgeld .

Jaarabonnement op BK-informatie cadeau doen? Klik dan hier! Zelf een abonnement nemen? Scroll dan verder naar beneden.

Abonnementsprijzen

    • Prijs jaarabonnement 2019 is € 22,50 (incl. 9% btw) voor een abonnement in Nederland en € 42,00 (incl. 9% btw) voor een abonnement in het buitenland.
    • Deze abonnementsprijzen gelden voor een kalenderjaar; d.w.z. 8 nummers.
    • Facturering geschiedt aan het eind van het voorgaande kalenderjaar.
    • Gedurende het jaar kunt u als abonnee instappen, u betaalt dan voor het aantal nummers dat u in dat jaar nog ontvangt.

Bankgegevens

BK-informatie
IBAN: NL96 INGB 0000 2595 13
BIC: INGBNL2A (verplicht buiten Nederland)

Informatie over opzeggen

Voor BK-informatie gelden de wettelijke regels voor opzeggen van een vakblad. Wanneer u zich aanmeldt voor een abonnement kunt u na de eerste abonnementsperiode opzeggen per kalenderjaar, bij voorkeur voor 30 november, maar uiterlijk tot 31 december voor het daarop volgende jaar. Opzeggen kan schriftelijk via secretariaat@bk-info.nl

Opgeven als abonnee

Gebruik bij voorkeur onderstaand formulier om u in te schrijven als abonnee. Zodra het abonnementsgeld is ontvangen, zenden wij u het eerstvolgende nummer van BK-informatie toe. Reeds verschenen nummers worden niet na gezonden! Abonnementen die niet 31 december van het lopende jaar schriftelijk zijn opgezegd, worden automatisch een jaar verlengd. Adressen van abonnees worden niet verstrekt aan derden.

Inschrijfformulier:

Volg ons op social media

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram