Maandelijks archief: mei 2016

Mediapartnerschap TENT Academy Awards 2016

TENT Academy Awards Show 2015 (foto: Aad Hoogendoorn)

TENT Academy Awards Show 2015 (foto: Aad Hoogendoorn)

BK-informatie is dit jaar mediapartner van de TENT Academy Awards 2016. TENT is een podium voor hedendaagse kunst in Rotterdam dat zich doorgaans focust op talent met een binding met de stad Rotterdam. De TENT Academy Awards kent een nationale en internationale focus en toont audiovisueel werk van eindexamenkandidaten aan Nederlandse kunstacademies en dit jaar dat van een aantal gerenommeerde Zwitserse kunstacademies.

Tent Academy Awards 2016
De TENT Academy Awards (TAA) is een jaarlijkse competitie voor de beste eindexamenvideo’s, films, shorts en animaties van alle Nederlandse kunstacademies. Tijdens de eindexamententoonstellingen selecteert een groep kunstprofessionals tien tot vijftien vernieuwende, talentvolle en veelbelovende videokunstwerken. Elk jaar wordt een gastland uitgenodigd, dit jaar is dat Zwitserland. Lees meer ›


Harald Schole: Guwahati

Harald Schole, foto Edith RijnjaIn 2015 nodigt beeldend kunstenaar en directeur van de afdeling design van het Indian Institute of Technology Utpal Barua 35 kunstenaars uit voor het project GREEN eARTh in Assam. Begin 2016 reizen Harald Schole en zijn partner Edith Rijnja, kunsthistoricus, naar Guwahati om deel te nemen aan workshops, tentoonstellingen en een symposium.
Harald Schole is vaker in India geweest, was artist-in-residence in Rajasthan en heeft in het Indiase cultuurmagazine Drishyantar over zijn ervaringen geschreven.

Lees meer ›


Volg ons op social media

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram